scan 4D

salam n hai korang....

nk update erkk more on nk buat kenangan kt blog ni.. :)
hari tu g buat scan 4D kat
klinik nabilah kemaman.
RM80 tapi xde cd la. die just copy dlm pendrive 
yang sndri bawa. huuu

masa tu 29w 5d ikut LMP
(LMP tu last mestrual period. period terakhir)

hurmmmm si kecik dlm perot xbagi kerjasama lgsg!
die ttup muka dengan tangan die...
doktor dapat capture sipi2 je.
sentap mak nakkk.

lagi 2 minggu, ayah die balik,
ingat nak g repeat lagi.
walaupon doktor ade ckp, kalo dh ttup muka ni,
die slesa duk gini. so mungkin scan lagi sekali pon kdudukan mcmni.
*mata ke ats*
yang si ayah ni plak, 
kembang2 lubang hidung bila doktor ckp mcm banyak resembling dia.
hidung kembang, pipi kembong.
bertambahhhhh sentap mak nak!!!



tak kisah lah awak nak ikut ayah awak ke, mummy awak ke,
asalkan awak keluar sihat dan sempurna. aminnn :)
  





1 comment:

muis ismail said...

aminnn...moga selamat semua.
tulah, tak kisahla ikut muka sapa pun asal sehat semua alhamdulillah kan?hehe
happy for u...