Ehh i lOve u ah..!!..GA

 nak join GA blog lailavi.

erkkk...entry nih mungkin akan menimbulkan kemeluatan anda, sila jangan teruskan pembacaan sekiranya berlaku tanda2 awal ingin muntah :)

entry nih pasal budak itam.......


budak itam jarang2 kecewakan kehendak or more tuh nafsu ku yang selalu membuak2. eh jangan salah faham, bukan nafsu gitu2..tapi nafsu berjalan, nafsu shoping, nafsu makan or senang cite nafsu menjahanamkan duit. huhuhu

jom kita imbas antara nafsu berjalan aku.
contoh hari tuh. ala entry yang JB-PENANG-JB tuh...kalau belom baca klik kat situ den baca...
tu idea aku la tuh nak ke CAMERON HIGHLAND...bukan xpernah pergi pon padahal. ish3 kejam kan aku? selain tuh, kami pon pernah ke GENTING HIGHLAND jugak.....idea aku jugak tuh!! keh3

GENTING HIGHLAND 25-12-2008


BUKIT BENDERA 28-12-2008


AIR TERJUN SEDIM 8-3-2009

CAMERON HIGHLAND 15-02-2011
nafsu makan.
kalau dah keluar same2 tuh, aku makan nak fast food je. nasi2 xnak....demand kan? uhuk3 eh tapi bdk itam pon same. biasa nya dia yang ngajak aku dulu. ok tipuuuuu.
pastu kan pastu, kek bufday yang di beli kan pon xmain la se slice.....SEBIJIK OK!! SECRET RECEIPE lagiiii....dia tahu makwe dia kuat melantak........eh bukan aku makan sorang2 taw..kawan2 makan jugak la....sungguh xtipu. mak kata tipu dosa taw....

 si gemok bersama makanan2 nye... :p
kek bufday yang ke 20.

kek bufday yang ke 22.

nafsu shopping
hmmmm banyak dah barang bdk itam tu beli kan n adiah kan utk aku xkurang jgk telah dpkse utk membeli. keh4 :p

adiah bufday baru2 nih....

kalau keluar dating kan, 90% adalah duit dia. hehehe sukeeee.
tapi aku xkejam taw. aku pon ade gak belikan dia macam kasut converse, jam tangan adidas, baju hard rock kafe ORI masa g beijing, topi adidas n macam2 lagi la......

topi, baju, kasut adalah hadiah dari saya~~~

n bdk itam selalu je kena marah ngan aku tapiii dia ok jek. biasa la pempuan, angin monsun...
n bdk itam tuh hati dia sangat lembut tapii manyak tegas woooo....aku selalu dapat ceramah free. sob3
n bdk itam selalu je ade idea gile2....macam gambar bawah nih.

huhuhu senyuman ngan mata die memang padan r...


kamu, walaupon kamu selalu cakap saya gemok, tapi saya xkesah sebab kamu itam. :p
ehh i love u ahh bdk itam!!!!!



nak duit lebih?? jom join ramai2!!! klik untuk detail lebih lanjut~~~

1 comment:

aLL abOut famiLy said...

eheks...kelaka baca citer budak itam ngan u nih~..hihih..kadang2, ke selalu napsu pompuan nih memang membuak2 kearah pembaziran kan~..hahhaha...kita serupa jer..besh...