coNtEst kaMi pose comey

 sape2 nak join ley klik pic atas...


hehehhe...nih kawan2 dari form 1 and INSYALLAH sampai akhir hayat. aminnn
pose sorang2 bila bergambar, xley bla. huhuhu
oleh kerana semua rasa diri sendiri kurang comey,
jadi terpaksa la pose comey untuk menghasilkan gambar yang comey. :p

saya yang pakai tudung merah tu yek pihak penganjur.

saya join contest nih sebab
  1. of kos la sebab saya nak I PHONE tuh memandangkan hp lagi satu dah uzur. *nangis*
  2. niat saya, kalau saya dapat hadiah utama tuh, saya nak bagi hp yang elok sket nih kat my mum. nanty ley kami ber video kol. hehehe hp my mum xley video kol. jht giler anak. yang baru dia pakai, yang lama bagi mak. kikiki xpe. my mum xreti pakai hp canggih2. :p
  3. nak meramaikan kenalan...........


   nak duit lebih?? jom join ramai2!!! klik untuk detail lebih lanjut~~~

3 comments:

amny.. said...

thnx join..

best of luck k..

btw,nice..(^^)

zoul said...

hahaha....lawak jer pose..

atie said...

amni: tq~~~ mtk2 la mnang. fuh!!!

zoul: lwk eh?? comel x...comel x? :p