1st GA - I Lurve My Mum So Much

sape2 nak join ley klik pic atas...

ok...mula2 kita sajikan gambar wanita terbaik dari ladang yang memang korang xley beli di mana2 pasaraya terkemuka..
 meet my mum zainon yahya....

 perempuan tercantik a.k.a tuan punya blog with her lovely mum

 kena paksa ngan anak2 main ski....huhuhuhu

 
ayah tukang snap pic

ok dah....nanti korang muntah lak tengok gambar banyak2.
kalau nak cerita pasal pengorbanan mama kat anak2 dia, rasa macam x tersenarai la plak.
BANYYYAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKK SANGAT!!!!
n SEMUAAANYAAAA TAK LEH LUPA n kalau bleh XNAK LUPA KAN pon....

ingat lagi masa arwah nenek (mertua my mum) ada kat umah kami, dia la yang mandi kan, die la yang bagi makan n wat so ever. yess i know it's part of tanggungjawab, tapi die cuma menantu je. kalau nak bandingkan ngan anak2 arwah yang ada, suppose anak2 la yang jaga kan.....

my mum kerja kat CIMB bank. yang duk kat kaunter tuh...eh penat taw nak entertain customer nih.
kalau balik lunch, die ade masa sejam je. sejam tuh la die nak rest kan badan, nak bagi nenek makan, nak sembahyang........n bila balik petang2 plak, time tuh la kena mandikan nenek n bagi makan lagi sekali. oh lupa...my father kerja offshore. so memang mama sorang la yang handle. nenek plak time tuh cuma bleh merangkak je. sakit tua......ngan perangai anak2 nye lagi walaupon 2 orang tapi macam 20 orang....daku terkecuali sebab daku duk asrama masa tuh. hehehe nak yang baik2 aje~~~~ :p

hujung minggu my mum yang selama nih boleh belajar pergi buat kuih, lepak2 ngan adik beradik memang langsung tak de. ma cume berhujung minggu kat rumah je. tapi ma langsung xmengeluh penat....nenek hembus nafas terakhir pon kat atas pangkuan ma....

TO MY LOVELY MUM,
kakak n adik2 kagummm sangat2 ngan kesabaran ma layan kerenah kami. dengan malasnya, dengan menjawabnye.....huk2
we love u soo much ma~~~~~~ 


tq ma bawak kami jejak kaki kat TEMBOK BESAR CINA nih....
nex year nak bawak g mane lak?? hhehehe 


last but not least gambar daku bersama mak budak itam. 

bakal mak mertua daa *shy*


nak duit lebih?? jom join ramai2!!! klik untuk detail lebih lanjut~~~

1 comment:

LurvelyAmiera said...

salam..wah, bestnye dah g China...(^_^) btw, thanks join GA Miera..wish you gd luck kay...^_*