BEG COMEL'S FROM KAWAII HANDAMDE

mencari beg trendy yang comel??
lain dari yang lain??
hanya 1 design di dunia??
handmade??
boleh klik sini
atau 
klik pic bawah nih...

KAWAII HANDMADE ada menjual pelbagai rupa beg trendy yang cantik macam haku
macam pic bawah nih....

 
 comel kan??? 
memang xde nye di pasaran.
erkk maksud saya beg tu ye adik2.
highlighter tu kedai runcit pak abu pun ade ... :p

 beg macam ini pon ade.
boleh letak alat make up.... 

beg nih nih still available lagi. 
sape nak, cepat2 g isi form kat blog tuh.
nah link nye lagi sekali
 ataupon boleh terus contact no di bawah ni yer...
Email : kawaiihandmade@yahoo.com
SMS : 014-5445 951 (Celcom)


p/s: gambar credit KAWAII HANDMADE

nak tag
syiera mucuk
cik bambam
mija
siti 
thiya


  nak duit lebih?? jom join ramai2!!! klik untuk detail lebih lanjut~~~

3 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam
tuan rumah datang
thx for join
tapi dear kena tag 5 orang rakan yer

Coupon makan-makan untuk korang"
Comelnya HEMPEDU ULAR"
Dia kata saya cantik TAPI saya..."

**Sy!eRA_N** said...

tag kamoooo..si mata bolat...

.::: Princess MOMOY :::. said...

dear =)
Tahniah kamu menang GA dari kawaii handmade
ini 4 digit rahsia anda: 9830

untuk penebusan hadiah:
http://www.kawaii-handmade.com/2011/03/pemenang-ga.html