ANGGUNNYA WANITA BERHIJAB CONTEST

 sape2 nak join ley klik pic atas...

contest nih kena story pasal sejarah pembabitan aku dalam b'tudung.
jom kita tengok fesyen tudung aku dari zaman muda....skang tua ke atie??
eh mana ada....skang makin muda+beseri2...hak3

 tudung first pakai of kos tudung bawal.....
pastu pakai straight ke bawah je..
masa tuh xreti lagi nak bgaya2...uhuk2

 pastu musim gila pakai tudung corak2 + kaler2 plak...
masalah tudung tuh, 
kalau pakai baju bcorak macam xseswai plak ngan tudung bcorak gak kn??

pastu langkah ke depan sket, pakai selendang...
tapi gaya pakai tuh constant je...
pakai macam gambar atas je...
kira tang muka macam pakai tudung bawal lagi kan??

pastu langkah lagi ke depan,
pakai plak tudung "sauk" a.k.a tdung ariani yg x ori huhu...
masa tuh, pakai tudung nih time duk umah, g pasar...
pastu pakai g kelas sahaje....
sebab nye ramai sangat cakap aku nampak comel pakai tudung nih...
ok tipu....depa cakap i nampak tembam sangat. sob4

last2............ 

 dah berani pakai g beijing ari tuh....
 lantak la nampak tembam ke, comel ke....
janji selesa + yg paling penting,
xpayah iron banyak kali...
hehehe dasar pemalas... :p

n skang nih tengah gila pakai selendang ngan inner syiria...
hehehe......
kat atas tuh gambar fisrt try pakai...
rasa macam cantik plak nampak...kahkahkah
xde orang nak puji, puji sendiri je la...*nangis*
nih gambar last week....
da pandai dah pakai bunge2 atas kepala. hehehe

pasni xtahu la fesyen apa plak yang keluar ye~~~~

kenapa aku bertudung??
hmmm dulu masa kecik2, time sekolah je pakai tudung. balik je sekolah, campak...
naik darjah 5, keluar p psr mlm pon da bertudung....
tapi bila g jalan2 jauh sket, huh tudung tah mane2 campak..hehehe
masa tuh pakai tudung sebab takut ustazah nampak....
tapi tuh dulu.......
la nih pakai tudung mestilah sebab menunaikan kewajipan
sebagai seorang muslimah.....tutup aurat.
insyaallah....



jom join ramai2!!! klik untuk detail lebih lanjut~~~

1 comment:

cik yuz said...

assalamualaikum...thnks ye sebab sudi join..good luck =)