36 weeks!

assalamualaikum n hai korang....

phewwww 36weeks already. huhu
tido malam dah x seindah dulu. 
pusing kiri xkena,
pusing kanan xkena. haishhh T___T
nk sangattttt mgndung kan atie! sile jgn komplen dush!!

baby pon aktif mnendang..kol 11-5 pg mmg aktif gila.
btol2 ikut shift ayah nye ni nmpak gaya. *rolling eyes*
alhamdulillah barang2 dia semua dah settle beli.
but being mak yang suke membazirkan duit ni kan,
 ade je benda nk tambah. :p
 contoh: dah beli baby bath jenama buds, organics la konon..
tambah lagi yg zwitsal.
alasan wangi...hahahah
eh tapi seriusly bedak zwitsal sangat wangiiiii!
ok aku dh pakai pon now =p

aku jenis xpakai compact2 powder ni..
xreti..pakai bedak baby ajeee. heee
so sbb tu always rasa muda, feeling2 baby. puiiii
 
yang pre-order online, personal shopper oversea pon,
semua dah selamat sampai.
alhamdulillah xde kes kena tipu ke ape.
risau jugakkkk...
bukan skit2 duit beli..
nak2 stroller mini cooper, carrier maxi cosi tu...
bukan rm singgit dua....huuuu

2 minggu lps, 34w baru basuh baju2 baby.
heehhe i is pemalas...
yang sedihnyeeeeee, ade yang turun kaler!!
arghhhhh sentap makk nak!
belom pakai lagi.. T_________T







basuh ngan sabun PUREEN A-B-D
ya ampunnnnnn sedap gile bau.
veri the baby2.
rase mcm baju omak pon akan basuh pakai sabun ni je lpas ni. 
biar botak kepala ayah kuokan duit beli sabun. *gelak syaitonn*

pagi tu masa decide nak basuh, cuaca elokkk aje.
siap basuh, nak jemur, hujannn turun.
T________T
ampaian yang 3 tingkat tu, mmg beli khas untuk sidai 
baju baby dalam pantang nanti. 
maklumlah...musim hujan.
so senang nnti jemur dalam rumah aje.
ringan pon ringan.
beli kat lazada...
kat situ ade jugak harga berbeza2.
being cheapskate punye omak, haruss pilih yg memurah. =p

 
 aku syak, seluar ni punca segalaa2 nya. sobssss


 
lepas tu minggu lepas buat maternity shoot kat studio.
plan nk outdoor, tapi hujan.
so dalam studio aje lah.
tu pon nyaris aku suh cancel saat2 akhir.
huuuuu malas+xlarat sangat skang.
tapi masih lagi ulang alik pagi2 g keje
dalam 45 minit pergi n balik.
demi untuk membeli sbuah handbeg mencari sesuap nasi...

=)

36w nih, hari2 pesan kat baby nk kuo tunggu ayah ade skali.
wiken ni ayahnye xbalik.
fuhhhhh pls baby....pls wait for ayah k.




1 comment:

muis ismail said...

salam..
bila baca ni, terasa seronoknya lahaiiii nak dapat baby..
im happy for u.
semoga semua selamat sampai ke akhirnya...aminnn