Khairul Fahmi Che Mat

tadi on de way nak p makan malam entah macamana tercakap pasal penjaga gol MALAYSIA masa piala suzuki yang main kat indon baru2 nih....owh aku bukan la peminat bola. malah, sape pemain malaysia pon aku xtahu. usahkan malaysia, yang FIFA baru2 nih pon aku langsung xtahu dan x berminat nak ambik tahu...eh bukan bola je, semua sukan la senang aku x berape nak tahu. huhuhu kecuali anak2 sidek tuh sebab dulu selalu tengok and baca komik animasi ANAK2 SIDEK. DATO LEE CHONG WEI, sebab terbaca pasal dia dapat datuk. MALEK NOOR sebab badan dia amazing kot untuk aku yang suci murni nih. hak3
at least adik aku yang pempuan pon tahu pasal CHELSEA eh ke MU eh ke...ape2 jer la. budakhitam a.k.a MY OPPA pernah cakap, "ish cutey ni..." ok aku tipu. dia xpanggil aku gitu pon. sob3  "ish awak nih...cuba la amik tahu sikit pasal sukan. tengok mira (adik), at least ade la jugak minat2 kat pasukan _____________" tempat kosong sebab aku xbape nak ingat pasukan ape dia minat..hehehe

ok berbalik pasal piala suzuki swift tadi.....kawan aku cakap, dia terbaca pasal kawan die eh berape kali nak kawan daaa punya status kat fb. cakap dah tak minat kat PENJAGA GOL MALAYSIA sebab menyampah kat awek si Khairul Fahmi Che Mat sebab dapat sms pun nak bising + rating naik pon nak printscreen and bla2 kat blog dia (awek tu la)........aku gelak kah3 eh salah. kasar plak bunyi...kikikiki nampak sangat kan macam jeles??? pastu bila orang dah komen cakap ko jeles, die bleh jawab macam nih..."eh sorry. si PENJAGA GOL tu bukan taste aku la" ayat cover kottt

ok ni pandangan aku berkenaan isu di atas:
to kawan aku punya kawan,
  1. ko dah tak minat dia sebab awek die menunjuk2 rating blog dia...kalo dia xde awek, mesti ko still lagi minat die skang ni kan?? huh, nampak sangat ko dengki kat awek die sbnarnye...
  2. eh ske hati die lah nak menunjuk sms pakwe dia bagi pon....nih mesti kes ko main terjah je blog tuh, pastu nak sentap sorang2 kan??? untuk pengetahuan ko, before pakwe dia jadi PENJAGA GOL MALAYSIA lagi dah die selamber je tunjuk2 sms n gambar die ngan pakwe die si Khairul Fahmi Che Mat tuh. mane ko tahu atie?? eh, aku tahu la sebab aku baca entry minah tuh dari awal...heh, kantoi stalker!!! xpe...saya stalker yang baikkk punya. *peace* 
  3. si Khairul Fahmi Che Mat tuh bukan taste ko?? abes tadi yang ko cakap ko dah xminat?? hmmm ko ingat si Khairul Fahmi Che Mat tu kesah ke kalo ade orang benci or suke gilerbabas kat dia? hello, nih bukan AF yang memerlukan undian sms dari penonton...si Khairul Fahmi Che Mat xmemerlukan korang punya undian pon. sebab yang menetukan die ley beraksi or tak kat tengah2 padang tu si raja gopal aku main hentam je nama juru latih nih.....
  4. eh kenape ko klik blog awek dia??? haaa nih mesti ko nak tengok wajah kesayangan si Khairul Fahmi Che Mat kan? kan?? pastu bile tengok pempuan tu lagi lawa, terus sentap xtentu pasal........pooooorah! 
  5. oih...sedar diri tuh sket. ko dapt cuti pon sebab usaha keras si Khairul Fahmi Che Mat and of kos la player yang lain....
dah tu je....kan banyak2 cite, blog aku plak naik rating. muahahhahaha

p/s: aku sememang nye xde kelas hari jumaat tuh. so dapat cuti ke, xdapat cuti ke, xmemberi makna langsung kat aku!! budakhitam, kamu mesti terkezutberuk sebab entry kali nih saya bercakap pasal si Khairul Fahmi Che Mat, PENJAGA GOL  bola sepak a.k.a SUKAN...kan2? kan? jangan pandang rendah kat saya tau budakhitam....sekali saya bukak mulut, hah, dengan blog2 awek dia saya tahu. hihihihi

budak malas siapkan report tapi rajin ngendap blog orang,

1 comment:

b a m b a m ' s said...

u hav been tag! :p

http://bambam-story.blogspot.com/2011/01/tag-from-lykin84.html